Cauta


Numele produsului cautat:

Maner-Broasca-Mobila- Cauta
Cautare detaliata

Ultimele 10 cuvinte cautate:

cum se schimba broasca la usile de fier, componente broasca usa, pret masca chiuveta usi glisante, masca chiuveta bucatarie usi glisante, ce inseamna multicornere, chei brute, butuc yala antiefractie, forest art 66 inalt=ű0mm 150kg, broasca usa teremopan rotog 8, clanta usa interior

ProduseProducatori


Producatori
WC de gradina (panel) Alte produse de gradina din lemn

Ghid


Intr-adevar sunt asa de bune ledurile?

Uita teancul mare de chei! Cu o cheie este mult mai usor!

Broasca de usa? Care broasca va fi buna pentru mine?

Sunt atatea accesorii la usa? Balama de usa, vizor, opritor, perie de usa, prag automat…

Cutie postala? Ce diferente sunt intre cutiile postale?

Maner de usa? Maner de geam? Ce trebuie sa stiu la alegerea manerului sau sildului cel mai potrivit pentru mine?

Ce diferente sunt intre seifuri?


Oferta lunii


Inca nu exista notificare!

 

 

 

Maner-Broasca-Mobila- - Butuc, yala, cilindru? E adevarat ca un infractor distruge butucul de la usa mea in 10 secunde? Dar exista butuc care nu poate fi deteriorat?Butuc, yala, cilindru? E adevarat ca un infractor distruge butucul de la usa mea in 10 secunde? Dar exista butuc care nu poate fi deteriorat?

La prima vedere toate broastele sunt la fel, pe ce ma bazez cand fac o alegere, care sunt diferentele de baze?
Aceasta articol descrie si explica pas cu pas tot ceeace ar trebui sa stim despre butuc (cilindru, yala).

Pentru a lua o decizie buna la achizionarea unui butuc trebuie sa stim ce inseamna acestea Butucul este partea componenta a sistemului de inchidere cu ajutorul caruia se realizeaza actionarea acestuia. Este foarte important ce fel de butuc montez in sistem de inchidere.

Gradul de siguranta a cilindrului defineste gradul de siguranta a casei sau apartamentului meu

Butucul inseamna prima linie de siguranta pentru casa mea! 

Merita sa studiez ce fel de butuc am in usa de intrare, deoarece cele mai raspandite nu dau siguranta deloc impotriva unei cauze de spargere.

Ce fel de butuc aleg? 

Ca sa pot primi un raspuns la aceasta intrebare, care pare usoara la prima vedere, exista cateva detalii pe care trebuie sa le aduc la cunostinta vanzatorului.

Trebuie sa stiu grosimea usii si a sildului. Sildul este aceea parte a usii care decoreaza si protejeaza butucul.

Exista silduri clasice ( dintr-o bucata ) si cu rozeta (din doua bucati, un element atasat la maner si unu-l pe cilindru). 

Grosimea unui sild clasic este intre 0,5 – 1 cm deoparte si de alta a usii, adica lungimea totala a butucului este grosimea usii la care se adauga grosimea sildului. 

Important de stiut ca butucii se comercializeaza in varianta simetrica ( ex. 35 x 35 mm) si asimetrica ( ex. 35 x 50 ), adica distanta dintre extremitati pana la orificiul prindere a butucului.

Nivelul de siguranta pentru pretentiile mele… 

Acum, ca stiu cum se masoara un butuc, trebuie sa hataresc doar ce fel de butuc de siguranta va fi potrivit pentru mine. 

Din pacate nu exista butuc incasabil, dar conteaza durata de patrundere in imobil a infractorului, ceea ce este dat de siguranta butucului. 

Un butuc, cilindru mai sigur … 

  • stifturi din otel calit

  • protectia impotriva gauririi

  • protectia antismulgere si antipalpare

Un butuc normal se poate deteriora in 10 secunde, iar unu-l mai performant necesita un efort suplimentar mai bine de o jumatate de ora chiar si pentru un infractor cu experienta. 

Uita de setul mare de chei! Cu una singura este mai simplu …

Cu o singura cheie deschidem toate usile... exista butuci care se pot monta in sisteme tip cheie master . Aceste sisteme sunt proiectate special pentru anumite proiecte, monitorizand circulatia persoanelor sau al grupurilor.

HBZ este unicul distribuitor al acestei chei desemnat de catre ELZETT, adica numai la HBZ le poti achizitiona.

Daca m-am convins, cu acest link pot sa vad pretul butucilor si pot sa comand…   (29 voturi)Parerea Ta conteaza! Spune-mi opinia Ta ca sa stiu despre ce teme sa scriu in continuare in aceasta pagina.


Címkék: ce sunt protectiile pentru butuc yala?, butuc yala cilindrul titan, pret butuc usa metalica, butuc yala antiefractie, cilindru yala, cum deschizi o yala de dulap, butuc usa sigur, butuc usa metalica pret, broasca cilindru usa, cum deschid un butuc de yala clasic

Butuc, yala, cilindru? E adevarat ca un infractor distruge butucul de la usa mea in 10 secunde? Dar exista butuc care nu poate fi deteriorat?
Butuc, yala, cilindru? E adevarat ca un infractor distruge butucul de la usa mea in 10 secunde? Dar exista butuc care nu poate fi deteriorat?, cum deschid un butuc de yala clasic, broasca cilindru usa, butuc usa metalica pret, butuc usa sigur, cum deschizi o yala de dulap, cilindru yala, butuc yala antiefractie, pret butuc usa metalica, butuc yala cilindrul titan, ce sunt protectiile pentru butuc yala?

 

 

ABUS 
Unic distribuitor

Important


 
Preturile sunt afisate cu scop informativ si estimate in Euro cu TVA inclus, se factureaza in Ron la cursul spot valutar al Bancii Transilvania.
( vezi cursul valutar: clic)
Pune produsul ales in cos. Comanda va fi confirmata numai dupa ce te sunam noi si fixam detaliile.
 
Pentru informatii suplimentare:
 
Magazin online: 
0728 017 777

Receptie: 0259 407 650

 

 

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor www.anpc.gov.ro  

Webáruház készítés

Webáruház és közösségi portál készítés:

 Webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing

  |  Téma: MANERE, CLANTE