Cauta


Numele produsului cautat:

Maner-Broasca-Mobila- Cauta
Cautare detaliata

Ultimele 10 cuvinte cautate:

componente broasca usa, pret masca chiuveta usi glisante, masca chiuveta bucatarie usi glisante, ce inseamna multicornere, chei brute, butuc yala antiefractie, forest art 66 inalt=ű0mm 150kg, broasca usa teremopan rotog 8, clanta usa interior, cauciuc

ProduseProducatori


Producatori
WC de gradina (panel) Alte produse de gradina din lemn

Ghid


Intr-adevar sunt asa de bune ledurile?

Uita teancul mare de chei! Cu o cheie este mult mai usor!

Broasca de usa? Care broasca va fi buna pentru mine?

Sunt atatea accesorii la usa? Balama de usa, vizor, opritor, perie de usa, prag automat…

Cutie postala? Ce diferente sunt intre cutiile postale?

Maner de usa? Maner de geam? Ce trebuie sa stiu la alegerea manerului sau sildului cel mai potrivit pentru mine?

Ce diferente sunt intre seifuri?


Oferta lunii


Inca nu exista notificare!

 

 

 

Maner-Broasca-Mobila- - Maner de usa? Maner de geam? Ce trebuie sa stiu la alegerea manerului sau sildului cel mai potrivit pentru mine?Maner de usa? Maner de geam? Ce trebuie sa stiu la alegerea manerului sau sildului cel mai potrivit pentru mine?

La prima vedere toate manerele si sildurile sunt la fel, dar este o mare diferenta intre maner si sild…

La cumpararea unui maner de usa, in general ne uitam la design, si nu luam in considerare siguranta pe care ofera. Pot avea cel mai eficient sistem de inchidere, broasca - butuc, daca nu i-au in considerare siguranta manerului.

Maner de usa? Ce sa i-au in considerare cand caut un maner la usa de intrare?

Grosimea sildului sa fie potrivita, respectiv la montarea manerului vizibilitatea suruburilor de prindere sa fie pe interiorul imobilului, adica pe exterior accesul la acesta sa nu fie posibila. Acest tip de manere sunt denumite manere de siguranta. 

Maner la usa interioara

In cazul usiilor interioare nu e importanta mereu siguranta, prin urmare aici este potrivit si un maner mai ornamental si de design. In cele mai multe cazuri ne intalnim cu manere moderne si cu stil, care sunt montate cu rozeta si nu cu sild. In acest caz fiecare va primi cate o masca ornamentala atat la maner cat si la orificiul de cheie. 

Sild vs. Rozeta

   

Maner de usa? Usa de stanga sau de dreapta?

  La usile de intrare este important de stiut partea si directia a acestuia. La manerele de siguranta este o cerinta de baza ca partea exterioara a usii sa nu contina nici un orificiu pentru suruburile de prindere.

Ce sa masor, ca manerul sa potriveasca la broasca mea? 

Trebuie sa stiu distanta dintre mijlocul patratului de la maner si orificiul cercului de la butuc.  

In acest fel nu exista dubii ca manerul cu sild nu se va potrivi cu broasca.

Unele manere au silduri mai late, care trebuiesc comparate cu broasca in cauza, deorece exista posibilitatea ca acestea prin apropierea sildului de la maner, de placa broastei sa conduca la lovirea manerului in toc.  

Maner la broaste multipunct

Manerele nu se potrivesc la orice broasca multipunct. Unele broaste multipunct nu pot fi actionate din cheie, deoarece din constructia lor sunt predestinate cu actionare din maner ( ridicand manerul in sus).

 Daca manerul pe care le-am ales nu se poate actiona din maner si totusi insist pentru al achizitiona, atunci trebuie executata manevra de inlaturare a arcului si a piedicii acestuia.

Maner de geam? Ce sa i-au in considerare?

Ca si in cazul manerelor de usa, in general estetica este pe primul plan in vederea achizitionarii. Si in acest caz pe langa manerele obisnuite exista varianta de siguranta ( SECUSTIC ) sau maner de geam cu cheita.

Maner de geam? Ce sa masor? 

Daca vreau sa inlocuiesc manerul de geam, e important sa sa stiu lungimea si grosimea tijei de la maner. Lungimea tijei manerului in general poate fi 32, 35, 40 si 45 mm, cu o grosime de 6 sau 7 mm.    

Maner de geam? Dar de stanga sau de dreapta? 

Unele manerele de geam pot avea directia de deschidere spre stanga sau spre dreapta, directie care este data de forma manerului.(10 voturi)Parerea Ta conteaza! Spune-mi opinia Ta ca sa stiu despre ce teme sa scriu in continuare in aceasta pagina.


Címkék: manere cu silduri cu tija de 10 cm, cum se monteaza sildurile la usa, manere roto pt usa intrare culoare bronz, broaste cu clamta mare, manere usi fier forjat, garnituri mânere usi, broasca siguranta ingropata , manere roto usi pret, unele manere pentru, silduri usi vechi

Maner de usa? Maner de geam? Ce trebuie sa stiu la alegerea manerului sau sildului cel mai potrivit pentru mine?
Maner de usa? Maner de geam? Ce trebuie sa stiu la alegerea manerului sau sildului cel mai potrivit pentru mine?, silduri usi vechi, unele manere pentru, manere roto usi pret, broasca siguranta ingropata , garnituri mânere usi, manere usi fier forjat, broaste cu clamta mare, manere roto pt usa intrare culoare bronz, cum se monteaza sildurile la usa, manere cu silduri cu tija de 10 cm

 

 

ABUS 
Unic distribuitor

Important


 
Preturile sunt afisate cu scop informativ si estimate in Euro cu TVA inclus, se factureaza in Ron la cursul spot valutar al Bancii Transilvania.
( vezi cursul valutar: clic)
Pune produsul ales in cos. Comanda va fi confirmata numai dupa ce te sunam noi si fixam detaliile.
 
Pentru informatii suplimentare:
 
Magazin online: 
0728 017 777

Receptie: 0259 407 650

 

 

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor www.anpc.gov.ro  

Webáruház készítés

Webáruház és közösségi portál készítés:

 Webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing

  |  Téma: MANERE, CLANTE