Cauta


Numele produsului cautat:

Maner-Broasca-Mobila- Cauta
Cautare detaliata

Ultimele 10 cuvinte cautate:

chei brute, butuc yala antiefractie, masca chiuveta bucatarie usi glisante, pret masca chiuveta usi glisante, forest art 66 inalt=ű0mm 150kg, broasca usa teremopan rotog 8, clanta usa interior, cauciuc, opritor usa, opritor

ProduseProducatori


Producatori
WC de gradina (panel) Alte produse de gradina din lemn

Ghid


Intr-adevar sunt asa de bune ledurile?

Uita teancul mare de chei! Cu o cheie este mult mai usor!

Broasca de usa? Care broasca va fi buna pentru mine?

Sunt atatea accesorii la usa? Balama de usa, vizor, opritor, perie de usa, prag automat…

Cutie postala? Ce diferente sunt intre cutiile postale?

Maner de usa? Maner de geam? Ce trebuie sa stiu la alegerea manerului sau sildului cel mai potrivit pentru mine?

Ce diferente sunt intre seifuri?


Oferta lunii


Inca nu exista notificare!

 

 

 

Maner-Broasca-Mobila- - Sunt atatea accesorii la usa? Balama de usa, vizor, opritor, perie de usa, prag automat…Sunt atatea accesorii la usa? Balama de usa, vizor, opritor, perie de usa, prag automat…

Nici nu ne gandim, cate accesorii importante si folositoare poate avea o usa! … Acest articol explica pas cu pas tot ce trebuie sa stiu despre accesorile de usi.

Vizor

Intre vizoare nu prea sunt diferente. Cele mai raspandite sunt lentilele plastice, dar exista si cu lentile de sticla speciala.

Nu merita sa investim o gramada de bani in ele, deoarece vizoarele cu lentile plastice se pot folosi circa 10 ani. Cu lentila de sticla durata de viata va fi mai lunga, dar si mai costisitoare. 

Cele mai multe vizoare cu lentila plastica au un grad de vizibilitate de 150-180 de grade.

Prag automat

Cand am nevoie pe un prag automat?

 Pragul automat se utilizeaza cand nu am posibilitate la montarea pragului normal pentru a evita fantele de aerisire uriase intre usa si podea. 

Prag automat la usa de intrare 

Daca podeaua sau pragul vechi a usii sunt inegale, curbate si nu inchid etans cum ar trebuii, vine in ajutor un prag automat care sa elimine aceasta problema.

Pe langa avantajele estetice, pragul automat are un efect termoizolant si fonic, mai mult decat atat praguri automate si o functie de extinderea focului.

Se utilizeaza atat la case, cat si la apartamente, institutii publice, deoarece accesul personelor cu handicap se realizeaza mai usor in lipsa pragului normal.

Ce tipuri de prag automate exista?

Exista praguri automate ingropate si aplicate.

Prag automat ingropat ...

... presupune frezarea unei fante in cantul iferior a usii astfel in pozitia deschisa a usii pragul este ascuns.

Prag automat aplicat

In acest caz pragul automat este fixat pe cantul inferior a usii sau pe partea inferioara a usii. Pragul ingropat este mai estetic decat cel aplicat, avand aceeasi functie de termoizolare si fonica.

Perie ( matura ) de usa

De asemenea si peria de usa cunoaste cele doua vriante: ingropat si aplicat (autoadeziv). Cel autoadezivul se poate lipi cu usurinta pe partea inferioara a usii, nu are proprietate de izolare termica sau fonica eficienta, nu permite patrunderea prafului pe sub usa.

Aparator cilindru

 

Este ca o rozeta numai avand o fanta pentru introducerea cheii, ceea ce dau o siguranta mai mare impotriva spargerii.

Lant de siguranta pe usa

Despre lanturile de siguranta putem spune ca toate sunt la fel, dar exista lanturi care cu optiune de functionare antipanica. Aceasta presupune daca cineva inchide usa din interior si se confrunta cu probleme auditive si cel de afara doreste sa intra in casa, va fi posibil daca acesta detine o cheie la lant.

Opritor usa

Merita sa aleg unul automat, deoarece cu o singura miscare de picior pot decupla opritorul de usa mai ales cand mainile mele sunt ocupate cu bagaje.

Amortizor usa

Se monteaza pe partea superioara a usii si are functie de autoinchidere, -tragere a usii. Ca sa functioneze bine si sa aiba o durata de viata cat mai lunga este foarte important ca amortizorul sa corespunda dimensiunii latimei foii de usa.

Unde exista amortizor pe usa nu necesita actionare manuala, deoarece se inchide automat, in caz contrar putem deteriora hidraulica amortizorului. Daca puterea este reglata bine, poate functiona ani de zile fara probleme.(5 voturi)Parerea Ta conteaza! Spune-mi opinia Ta ca sa stiu despre ce teme sa scriu in continuare in aceasta pagina.


Címkék: prag automat, prag usa intrare, prag usa cu perie incastrata, tipuri prag usa, pragul din aluminiu, opritor balama usa mobila, praguri automate, perie pentru usa, perie montare sub usa, balama podea usa

Sunt atatea accesorii la usa? Balama de usa, vizor, opritor, perie de usa, prag automat…
Sunt atatea accesorii la usa? Balama de usa, vizor, opritor, perie de usa, prag automat…, balama podea usa, perie montare sub usa, perie pentru usa, praguri automate, opritor balama usa mobila, pragul din aluminiu, tipuri prag usa, prag usa cu perie incastrata, prag usa intrare, prag automat

 

 

ABUS 
Unic distribuitor

Important


 
Preturile sunt afisate cu scop informativ si estimate in Euro cu TVA inclus, se factureaza in Ron la cursul spot valutar al Bancii Transilvania.
( vezi cursul valutar: clic)
Pune produsul ales in cos. Comanda va fi confirmata numai dupa ce te sunam noi si fixam detaliile.
 
Pentru informatii suplimentare:
 
Magazin online: 
0728 017 777

Receptie: 0259 407 650

 

 

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor www.anpc.gov.ro  

Webáruház készítés

Webáruház és közösségi portál készítés:

 Webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing

  |  Téma: MANERE, CLANTE