Cauta


Numele produsului cautat:

Maner-Broasca-Mobila- Cauta
Cautare detaliata

Ultimele 10 cuvinte cautate:

chei brute, butuc yala antiefractie, masca chiuveta bucatarie usi glisante, pret masca chiuveta usi glisante, forest art 66 inalt=ű0mm 150kg, broasca usa teremopan rotog 8, clanta usa interior, cauciuc, opritor usa, opritor

ProduseProducatori


Producatori
WC de gradina (panel) Alte produse de gradina din lemn

Ghid


Intr-adevar sunt asa de bune ledurile?

Uita teancul mare de chei! Cu o cheie este mult mai usor!

Broasca de usa? Care broasca va fi buna pentru mine?

Sunt atatea accesorii la usa? Balama de usa, vizor, opritor, perie de usa, prag automat…

Cutie postala? Ce diferente sunt intre cutiile postale?

Maner de usa? Maner de geam? Ce trebuie sa stiu la alegerea manerului sau sildului cel mai potrivit pentru mine?

Ce diferente sunt intre seifuri?


Oferta lunii


Inca nu exista notificare!

 

 

 

Maner-Broasca-Mobila- - Broasca de usa? Care broasca va fi buna pentru mine?Broasca de usa? Care broasca va fi buna pentru mine?

E important sa stiu, ca broasca este compusa din 3 parti principale si anume: 

  1. broasca sau sistem de inchidere

  2. cilindru sau butuc

  3. Sild si maner ( clanta )

In cazul usilor interioara trebuie sa fiu atent la potrivirea dimensiunilor respective a celor 3 parti amintite mai sus, iar la usile de intrare trebuie sa tin cont de siguranta acestuia. In cazul usilor interioare vorbim despre broaste cu cheie normala, obisnuita, si nu cu butuc (numai ocazional). 

Broasca vs. Butuc:

Broasca in sine este sistemul de inchidere si nu contine butucul, adica butucul se achizitioneaza separat. Butucul este partea componenta a broastei care pune in functiune pe aceasta. In broasca pot monta mai multe tipuri de butuci.

Cu acest link pot sa stiu mai mult despre butuci

Exista mai multe tipuri de broaste deoarece si usile sunt produse dupa standarde diferite. Prin urmare nu este sigur ca broasca aleasa se va potrivi cu usa.

Cum pot decide, de ce fel de broasca am nevoie?

La achizitionarea unei broaste de usi de interior, exterior trebuie sa i-au in considerare mai multi factori.

Daca ma intereseaza o broasca pentru usa de intrare, merita sa aleg una de siguranta si cu o functionalitate pe termen lung. Deoarece sistemul broastei a usii de intrare este prima linie de siguranta a casei mele.  

In cazul usiilor interioare nu este asa de complicata situatia, dar e bine daca i-au in considerare cat de mult deschid - inchid usa. In urma unui calcul producatorii masoara durata de viata a broastei luand in calcul aproximativ 10-15 deschidere pe zi. Garantia depinde de la calitatea acestuia si este intre 1 si 5 ani.

Din punct de vedere a broastei mai bine daca aleg o calitate mai buna atat la usiile de intrare cat si la cele interioare.

De ce are o broasca o calitate mai buna?

Calitatea broastei se defineste de materialul din care a fost confectionata.

Deseori se intampla ca broastele mai slab calitativ se defecteaza inainte de scadenta garantiei. 

Bineinteles in acest caz producatorul va schimba fara nici o ezitare, dar acesta atrage dupa sine pierdere de timp, risc de siguranta, agitatie, cautarea facturii (marfa se schimba doar pe baza de factura) si asa mai departe. Astfel ne intrebam, merita sa trecem prin procedurile acestea? Sa nici nu vorbim despre dauna in usa, care se naste prin schimbarea broastei!

Ce defectiune poate avea o broasca?

In cele mai multe cazuri sistemul de arc se deterioreaza. In acest caz nu merita efortul de reparatie, inapoiati produsul in termenul de garantie 

Ce trebuie masurat ca sa potriveasca broasca in usa?

Trebuie sa masuram locul in care se incastreaza broasca, adica adancimea, latimea, inaltimea, ca sa potriveasca in profilul usei, respectiv si frezarea in cantul usii (forma de placa), rotunjit sau patrat.

Altele:-distanta intre placa frontala si centrul axei manerului (clantei) (=marime door)

-distanta intre centrul axei manerului si centrul cheii sau butucului (distanta intre gauri)

Daca achizitionez o broasca buna calitativ, trebuie sa i-au in considerare compatibilitatea broasca – maner.(5 voturi)Parerea Ta conteaza! Spune-mi opinia Ta ca sa stiu despre ce teme sa scriu in continuare in aceasta pagina.


Címkék: broasca de usa, broasca usa termopan cod 35-92, pret broasca usa exterior , broasca usa exterior, broasca usa intrare, broasca de la usa, broasca usa interioara pret, placuta frontala broasca usa in forma de l, componente broasca usa, cum se schimba broasca la usile de fier

Broasca de usa? Care broasca va fi buna pentru mine?
Broasca de usa? Care broasca va fi buna pentru mine?, cum se schimba broasca la usile de fier, componente broasca usa, placuta frontala broasca usa in forma de l, broasca usa interioara pret, broasca de la usa, broasca usa intrare, broasca usa exterior, pret broasca usa exterior , broasca usa termopan cod 35-92, broasca de usa

 

 

ABUS 
Unic distribuitor

Important


 
Preturile sunt afisate cu scop informativ si estimate in Euro cu TVA inclus, se factureaza in Ron la cursul spot valutar al Bancii Transilvania.
( vezi cursul valutar: clic)
Pune produsul ales in cos. Comanda va fi confirmata numai dupa ce te sunam noi si fixam detaliile.
 
Pentru informatii suplimentare:
 
Magazin online: 
0728 017 777

Receptie: 0259 407 650

 

 

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor www.anpc.gov.ro  

Webáruház készítés

Webáruház és közösségi portál készítés:

 Webáruház készítés

  |  Marketing:

 Marketing

  |  Téma: MANERE, CLANTE