Livrarea produselor comandate de la HBZ Romania S.R.L se efectueaza prin modalitatile de livrare disponibile.

In link-ul de mai jos dasiti informatiile despre GLS daca efectuaza livrari in localitatea DVS. Daca nu exista nici un depozit in apropierea DVS. va rugam contactati serviciul clienti GLS pentru informatii.

Contact GLS: +40 269 501900*
https://gls-group.eu/RO/ro/cautare-depozit-gls

Transport Gratuit

In cazul comenzilor cu valoare mai mare 200 RON cu TVA livrarea este GRATUITA in toate zonele cu acoperire GLS pana in limita a maxim 40 kg, si limite de lungime 3 metri. Termen de livrare 1-2 zile lucratoare daca produsele exista pe stoc.

Transport 25 Ron

In cazul comenzilor sub 200 RON cu TVA in tara pana in limita a maxim 40 kg, si limite de lungime 3 metri costul livrarii va fi de 25 de RON. Termen de livrare 1-2 zile lucratoare daca produsele exista pe stoc.

Transport particular

In cazul comenzilor care depasesc 40 kg sau limitele de lungime de peste 3 metri se vor stabili de comun acord. Termen de livrare 1-2 zile lucratoare daca produsele exista pe stoc.

Transport paletizat!

5-6 zile lucratoare daca produsele exista pe stoc. Plata numai in avans!

1-2 zile lucratoare dupa comenzile finalizate, veti primi fractura care contine toate datele necesare pentru efectuarea plati, dupa care DVS. virati contravaloarea marfii in contul HBZ Romania SRL, deschis la Banca Transilvania, Oradea, RO57BTRL00501202755864XX, ne confirmati plata (trimiteti copia ordinului de plata prin email la adresa de: webshop@hbzro.com) iar noi dupa aceasta va trimitem marfa la destinatia dorita.

Atunci cand facem o plata sau un transfer de bani din contul unei banci intr-un cont al unei banci diferite din Romania (transfer interbancar), timpul necesar pentru intrarea banilor in contul celeilalte banci difera de momentul in care se efectueaza plata. Transportul se va efectua la 1-2 zile lucratoare dupa intrarea platii in contul nostrum HBZ Romania.

Pret transport: 210 ron cu TVA/ Europalet (1200*800*145 si pana la 700kg)